Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.

Ellen van Dijk wereldkampioene tijdrijden

Als een kanonskogel ging ze langs de waterlopen tussen Knokke-Heist en Brugge. Ellen van Dijk kroonde zich acht jaar na haar eerste titel in Firenze opnieuw tot wereldkampioene tegen de klok. Die andere tempobeul, de Zwitserse Marlen Reusser, was onderweg sneller maar moest in de slotfase haar meerdere erkennen.

De twee hadden elkaar recent ook tijdens het Europees kampioenschap bekampt, met Reusser daar in het voordeel. Ook Annemiek van Vleuten was tegen zoveel geweld niet opgewassen en moest genoegen nemen met brons. Tegenvallende resultaten waren er voor de Belgische dames Julie Van De Velde (22ste) en Sara Van de Vel (30ste).

Kan van Dijk net als bij de Europese kampioenschappen ook in de komende wegrit verrassen? De Nederlandse die over het einde van haar loopbaan nadenkt lijkt in de vorm van haar leven.

Geplaatst op: 20 september 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen