Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
De bekendste naam onder bewuste consumenten met een aanbod dat zijn pluimen op het internet reeds verdiend heeft: uw garantie voor een geslaagd partnership!

Evenepoel demonstreert, Ghys wint

Altijd veel ogen gericht op Remco Evenepoel. Hoe heeft hij die Giro nu eigenlijk verteerd? Op een dertigtal kilometer ging hij hard aan en kreeg alleen Victor Campenaerts mee. In een mum van tijd dichtte hij de achterstand met de vluchtersgroep en nam daar resoluut de leiding.

Phillipe Gilbert poogde uit de achtergrond nog terug te keren maar bleef hangen op een vijftien seconden. De kopman van Lotto-Soudal liet voor het eerst sinds lang een goede indruk.

Vooraan bleef Evenepoel voluit gas geven en pakte de boniseconden wat hem de leiderstrui opleverde. Campenaerts parkeerde met krampen maar vreemd genoeg bleven vroege vluchters Robbe Ghys en Gianni Marchand gezwind volgen.

Ghys kon uiteindelijk in Maarkedal de maat nemen van zijn metgezellen. Gezien het feit dat hij zowat de hele dag in de aanval reed niet eens onverdiend, al had Evenepoel de weg geëffend.

Geplaatst op: 09 juni 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen