Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Al sinds 1995 is Bodyenfitshop.nl werkzaam op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten.

Fem van Empel wereldkampioen U23 dames

Inge van der Heijden, wereldkampioene twee jaar terug, nam de sterkste start bij de dames beloften. Kata Blanka Vas liet in de tweede ronde aan het strand de kans liggen om aan te sluiten bij de Nederlandse. Ze volgde liever een ander traject langs de waterlijn om haar voordeel te doen maar dat bleek een vergissing.

In de derde ronde bekocht van der Heijden haar inspanning en Vas sloot net voor de hippodroom aan samen met van Empel en van Alphen. Met zijn vieren ging het de laatste ronde in, Vas maakte onbegrijpelijk voor de vierde keer haar nutteloze ommetje en liet daar met zekerheid de kans op de wereldtitel liggen.

Van Empel en van Alphen kwamen best van het strand af, van Empel met lichte voorsprong en die gaf ze in de slotfase niet meer af. Van Alphen werd tweede, Vas derde en eervolle vermelding voor de domste aanpak. Wie solliciteert voor coach van de Hongaarse? Marthe Truyen werd verdienstelijk negende.

Geplaatst op: 31 januari 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen