Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Filippo Ganna wint proloog Giro

Hij zat al even op zijn honger, Filippo Ganna, maar vandaag was het opnieuw raak voor de wereldkampioen. Had hij in zijn laatste tijdritten niet geïmponeerd, liet hij vandaag de tegenstand geen schijn van kans. Ploegmaats Eduardo Affino en Tobias Foss waren de ietwat verrassende tweede en derde vandaag maar gaven wel 10 seconden en meer toe.

Rémi Cavagna was fel besproken vooraf maar moest vrede nemen met de vijfde plaats, twee plaatsen beter dan ploeggenoot Remco Evenepoel die zijn opwachting maakte na maanden revalidatie en enkel trainen. Hij legde een zonder meer sterke tijdrit af en dat laat het beste verhopen voor het vervolg van de Giro.

Favorieten als Yates, Bernal en Carthy hielden elkaar in evenwicht op een kleine veertig seconden, wat verderop volgde Nibali. Trouwens de enige oud-winnaar aan de start, de Siciliaan. Vlasov deed misschien nog de beste zaak vandaag met 24 seconden achterstand alhoewel Almeida vierde werd en slechts 17 seconden toegaf op Ganna.

Geplaatst op: 08 mei 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen