Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
De bekendste naam onder bewuste consumenten met een aanbod dat zijn pluimen op het internet reeds verdiend heeft: uw garantie voor een geslaagd partnership!

Ion Izagirre wint in Hondarribia

Brandon McNulty wordt de nieuwe leider in de Ronde van het Baskenland. Hij ontsnapte in de afdaling van de laatste beklimming, de Erlaitz, in het gezelschap van Ion Izagirre, Bilbao, Vingegaard, Buchmann en Chaves. Achter hen kwam een zenuwachtige Pogacar in gewetensproblemen, zijn ploegmaat McNulty kon immers naar de leiding toe.

Primoz Roglic van zijn kant speelde het koel. Hij kon ook nog rekenen op Vingegaard voorin. Ion Izagirre kon de etappe op zijn naam schrijven, hij bleef nipt Pello Bilbao voor. McNulty zelf was derde en pakte daarmee nog boni bovenop. Een bewogen etappe dus waarin onderweg ook de Jaizkibel diende bedwongen te worden.

Er waren weer sprekende resultaten aan Belgische kant: Mauri Vansevenant en Ilan Van Wilder gingen met de besten mee in de finale, maar het was Quinten Hermans die zich van de negende plaats verzekerde toen een grote groep in de finale nog aansloot bij de eerste achtervolgers.

Geplaatst op: 08 april 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen