Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Proximus is de grootste aanbieder van telecom producten en -diensten in België, met nationale dekking.

Joe Dombrowski wint uitgeregende etappe in Sestola

Net als gisteren kon iemand uit de lange vlucht met de bloemen gaan lopen. In de finale kon Joe Dombrowski Allesandro Di Marchi afschudden. Die twee kwamen tijdens de beklimming van de Colle Passerino terug op en over twee andere vroege vluchters: Rein Taaramäe en Christopher Juul-Jensen.

In de achtergrond was Giulio Ciccone de eerste die de debatten opende bij de favorieten, spoedig gevolgd door Mikel Landa. Egan Bernal, Hugh Carthy en Aleksandr Vlasov kwamen later aansluiten. Bij de een kostte dat al meer moeite dan bij de andere.

Remco Evenepoel moest passen bij de acties maar beperkte samen met oa Simon Yates en Romain Bardet de schade tot 11 seconden. Grootste slachtoffer vandaag onder de favorieten: João Almeida. De Portugees kon niet volgen op de slotklim en verloor minuten. George Bennett, kopman bij Jumbo-Visma, moest minstens 1 minuut toegeven op de andere favorieten.

Louis Vervaeke werd vandaag vierde en liet zo zien nog steeds over het nodige talent te beschikken.

Geplaatst op: 11 mei 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen