Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.

Jolanda Neff olympisch kampioene mountainbike

Om een of andere reden (de regen werd gezegd) lag de plank aan de Sakura Drop terug op zijn plek. De Zwitserse vrouwen lieten het niet aan hun hart komen en namen vol het initiatief in deze wedstrijd. Het duurde niet lang voor Jolanda Neff het voortouw nam en de wedstrijd naar zich toe trok.

Achter haar gingen twee landgenotes in de achtervolging: Sina Frei en Linda Indergand kregen enkel even concurrentie van Pauline Ferrand-Prévot maar die viel finaal terug naar plek 10. Ook die andere Française Loana Lecomte kon op geen enkel moment haar favorietenrol waar maken, ze werd zesde. De jonge Kata Blanka Vas kende een goede start, viel terug maar kon in de laatste ronden toch nog naar plaats vier oprukken.

Aan Nederlandse zijde was er een ereplaats voor Anne Terpstra op plaats 5, Anne Tauber werd 11de alhoewel ze lang deel uitmaakte van de top 10. De Belgische Githa Michiels moest met de 33ste plek vrede nemen.

Geplaatst op: 27 juli 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen