Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.

Kasper Asgreen verdiende winnaar in Harelbeke

Bora-Hansgrohe kon na een positieve corona test niet van start aan de eerste E3-prijs Harelbeke sinds twee jaar. De wind stond hard en dus zagen we het klassieke scenario van groepjes renners lossend en weer aansluitend, van berg naar berg.

Op de Taaienberg nam Deceuninck-Quick Step voluit de wedstrijd in handen, daarna met nog zeventig kilometer te gaan achtte Kasper Asgreen zijn moment gekomen. Hij begon aan een solo onderneming als ideale bliksemafleider voor de rest van zijn ploeg.

Ver liep hij niet weg maar toen meer en meer naar van Aert en van der Poel gekeken werd viel de wedstrijd wat stil. Asgreen liep tot bijna 1:20 min uit, een groepje met Turgis, Naesen, Sénéchal, Haller, Vermeersch en Hoelgaard probeerde wel de oversteek te wagen maar bleef steken op 20 seconden.

Op de Paterberg werd weer orde op zaken gesteld. Van Aert, van der Poel, van Avermaet en waakhond Stybar versnelden, reden naar het achtervolgd groepje toe en de Deense kampioen was weer in zicht.

Op de Tiegemberg nam van Aert het initiatief maar dat moest hij cash betalen. Van der Poel kreeg twee duo’s mee: Stybar en Sénéchal, van Avermaet en Naessen. Dylan van Baarle kon op hangen en wurgen aansluiten. Van Aert moest achtervolgen maar kreeg weinig steun van zijn metgezellen.

Met twaalf kilometer te gaan was het verhaal van Asgreen uit, hij sloot aan in laatste positie van het kopgroepje van zeven dat richting Harelbeke stormde.

In de straten van Harelbeke sprong Asgreen opnieuw weg, nog steeds vanop zijn laatste positie. Daarachter beet iedereen de tanden stuk in eeen poging het tij te keren, mede ook door het uitstekende afstopwerk van Stybar en Sénéchal. Die laatste troefde van der Poel af voor de tweede plek.

Geplaatst op: 26 maart 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen