Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.

Denise Betsema en Laurens Sweeck winnen SP Middelkerke

Geen van Aert en van der Poel meer, dus terug naar de orde van de dag. Pauwels Sauzen-Bingoal domineerde maar meteen doken ook de gebruikelijk wrijvingen op binnen de gelederen.

Laurens Sweeck was de beste in Middelkerke, en wou als eerbetoon aan zijn deze week overleden schoonvader de wedstrijd binnenhalen. Eli Iserbyt kon echter nog een gooi doen naar de eindzege in de Superprestige en dus hadden ze waarschijnlijk binnen de ploeg graag gezien dat Sweeck wachtte. Iserbyt was in de finale echter niet sterk genoeg Sweeck en Vanthourenhout te volgen.

Toon Aerts zag als de beesten af vandaag. Ploeggenoot van der Haar wachtte hem naar het eind van de wedstrijd zelf op om eventueel zijn vijfde plek af te staan om de eindzege in de Superprestige veilig te stellen. Dat bleek uiteindelijk niet nodig.

Bij de dames was Denise Betsema nog eens de beste. Alvarado en Brand volgden op afstand. Lucinda Brand werd wel eindwinnares in de Superprestige.

Geplaatst op: 06 februari 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen