Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.

Magnus Cort blijft favorieten voor

Een etappe in strak tempo verreden met een pittige puist op het einde in de vorm van de Alto de la Montaña de Cullera. Dat schrok enkele vluchters niet af om een lange vlucht op te zetten die droeg tot op een paar kilometer van het einde. Op de slotbeklimming terwijl de kop van het peloton hem in het vizier hield speelde vluchter Magnus Cort ridder of mis.

De Deen haalde het net voor Primoz Roglic die zijn duivels net te laat ontbond. De concurrentie van de Sloveen verloor alweer tijd al bleef de schade beperkt. Bij Adam Yates , Mikel Landa en Richard Carapaz bedroeg die schade toch al 25 seconden. De Belgen moesten we verder zoeken in de rituitslag: Maxim van Gils op 31, Mauri Vansevenant op 42, meer zat er niet in vandaag.

Geplaatst op: 19 augustus 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen