Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.

Marc Soler pakt rit en leiderstrui

In een uitgeregende etappe soleerde Marc Soler een tiental kilometer om zich finaal de rit en leiderstrui toe te eigenen. Sander Armée, Kobe Goossens, Stefan Küng, Johan Jacobs, Stefan Bissegger, Mathias Reutimann en Charlie Quartermann vormden de vroege vlucht.

Op de laatste klim van Châbles met minder dan 20 kilometer voor de boeg waren enkel nog Stefan Küng en Kobe Goossens vooruit. Küng viel spectaculair in de afdaling maar kon zijn weg verder zetten. Goossens bleef even voor het peloton uit rijden maar werd ingerekend met nog tien kilometer te gaan.

Moment waarop Soler zijn moment gekomen achtte. Hij bleef overeind op het soms spekgladde wegdek, iets wat leider Rohan Dennis in de achtergrond niet gegund was. Soler had voldoende voorsprong om de leiding over te nemen van de Australiër.

Magnus Cort bleef Peter Sagan voor in de groepssprint 22 seconden later. Ilan Van Wilder kon zich net als gisteren zevende plaatsen en neemt de achtste plaats in het algemene klassement. Kobe Goosens kon toch nog naar plaats negentien na een dag in de aanval.

Geplaatst op: 30 april 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen