Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Just Russel is een Belgische startup in gepersonaliseerde honden- en kattenvoeding. Ieder dier is uniek en heeft andere noden. Aan de hand van het ras, leeftijd, geslacht, conditie en activiteit stelt Just Russel een voedingsplan samen op maat van jouw hond of kat.

Mark Cavendish wint in Fougères

Caleb Ewan kwam niet meer aan de start als was dat gisterenavond al een uitgemaakte zaak. Het peloton protesteerde met een langzaam actie na de gebeurtenissen in rit 3, al moeten renners en ploegen wellicht ook de hand in eigen boezem steken. Brent Van Moer koos het hazenpad en kreeg gezelschap van Pierre-Luc Perichon voor een lange vlucht.

Van Moer schudde met tien kilometer voor de boeg zijn kompaan overboord en ging solo richting finish. Dan voltrok zich een ware thriller maar de jonge Belg moest op een paar honderd meter te gaan het hoofd buigen. Jasper Philipsen ging aan maar verloren zoon Cavendish remonteerde, Bouhanni duwde zijn voorwiel nog voor dat van Philipsen.

Geplaatst op: 29 juni 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen