Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Just Russel is een Belgische startup in gepersonaliseerde honden- en kattenvoeding. Ieder dier is uniek en heeft andere noden. Aan de hand van het ras, leeftijd, geslacht, conditie en activiteit stelt Just Russel een voedingsplan samen op maat van jouw hond of kat.

Mathieu van der Poel oppermachtig in Strade Bianchi

Van Aert, van der Poel, Alaphillipe dat waren de favorieten maar die drie kregen in de finale illuster gezelschap: Pogacar, Bernal, Pidcock en man in vorm Michael Gogl. Geen heerschappen om mee te nemen naar Siena.

Van der Poel ontbond zijn duivels op Le Tolfe. Alaphillipe sloot aan na de top, Bernal deed dat even verderop. Van Aert, eerder al gelost, moest passen, evenals Pogacar en de anderen.

Op de slotklim liet Mathieu van der Poel weinig twijfel bestaan. De volgorde bovenop Le Tolfe werd gerespecteerd. Alaphillipe had geen verhaal tegen de explosie van de Nederlander op de Via Santa Caterina, Bernal bleef zitten. Van Aert kon in de achtergrond Pidcock, Gogl en Pogacar net voorblijven voor plaats vier.

Geplaatst op: 06 maart 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen