Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Michael Woods scoort dubbel op Thyon 2000

Magnus Cort en Simone Petilli waren de sterkste vluchters die aan de slotklim begonnen met meer dan vijf minuten voorsprong. Ook Kobe Goossens, zeker van de bergprijs, maakte toen nog deel uit van de kopgroep. Magnus Cort reed lang even vooruit bij Petilli, maar die beende de Deen op vier kilometer terug bij.

Niet voor lang want een ontketende Michael Woods had de andere favorieten achter zich gelaten en stoomde door naar de leiding. Ineos dreigde daardoor de trein te missen na al het harde werk maar Geraint Thomas profiteerde optimaal van het werk van Masnada om weer helemaal naar voren te komen.

De Brit hield het tempo strak tot boven om de tegenstand zo ver mogelijk terug te zetten. Woods volgde en kwam langszij in de laatste bocht net toen Thomas met de hand weggleed van het stuur en hard ten val kwam. Thomas verloor daardoor toch nog 21 seconden en moest de leiderstrui en ritwinst aan Woods laten, ook Ben O’Connor was hem nog voorbijgereden voor plaats twee.

Ilan Van Wilder betaalde leergeld, werd toch puik vierentwintigste maar valt uit de top tien.

Geplaatst op: 01 mei 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen