Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Al sinds 1995 is Bodyenfitshop.nl werkzaam op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten.

Nils Politt wint rit naar Nîmes

Relatief rustige overgangsetappe of niet? Uiteindelijk wel maar niet na een snelle opening waar het peloton in waaiers brak. De rust herstelde zich en een vluchtersgroep kreeg vrijgeleide. Julian Alaphillipe probeerde opnieuw vandaag.

Hij kreeg Stefan Bissegger, Edvald Boasson Hagen, Brent Van Moer, Harry Sweeny, Luka Mezgec, Edward Theuns, André Greipel, Imanol Erviti, Stefan Küng, Sergio Henao, Connor Swift en Nils Politt mee.

In die vlucht bleek vooral Nils Politt beresterk. Hij kwam in de finale na meerdere pogingen uiteindelijk vooruit met Küng, Sweeny en Erviti. Met vijftien kilometer te gaan ging verrassend genoeg Küng overboord na een uitval van Sweeny.

Nils Politt waagde zijn kans op tien kilometer van het einde, Erviti en Sweeny konden enkel toekijken: plek twee en drie waren voor hen. Edward Theuns werd eerste Belg op zeven, net voor Brent Van Moer.

Geplaatst op: 08 juli 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen