Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Nummer 34 voor Cavendish

Zou Mark Cavendish ooit Eddy Merckx overtreffen wat betreft ritzeges in de Tour? De laatste jaren had niemand daar nog geld op durven verwedden. Was hij toch op 30 blijven steken en op weg naar de uitgang? Maar kijk, het is zover. In Carcassonne mocht hij de 34ste op zak steken, Merckx geëvenaard waar het vergelijk dan ook ophoudt.

Vluchters beproefden ook vandaag weer hun geluk maar uiteindelijk kwam het weer op een sprintscenario neer. Het team van Mark Cavendish kon de loper uitrollen. Nog even leek Iván García Cortina roet in het eten te strooien maar Cavendish jumpte gepast. Michael Mørkøv maakte de weelde bij de Deceuninck-QuickStep overduidelijk door nog tweede te worden voor Jasper Philipsen.

Op 65 kilometer voor het einde werd het peloton opgeschrikt door een valpartij. Daarbij schoven een pak renners de diepte in, gelukkig zonder grote averij, maar voldoende voor Simon Yates, Lucas Hamilton en Roger Kluge om hun Tour daar te beëindigen.

Geplaatst op: 09 juli 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen