Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.

Opnieuw Cavendish in Châteauroux

Greg van Avermaet had er wel zin in vandaag en had in Roger Kluge een ideale gezel voor een lange vlucht maar de sprintersploegen lieten niet begaan. Met twee kilometer te gaan was het verhaal van de vluchters over. Dan was het vooral uitkijken naar de sprintvoorbereiding die vooral een zaak was van Alpecin-Fenix en Deceuninck-QuickStep.

Tim Merlier trok de sprint aan voor Jasper Philipsen maar Mark Cavendish remonteerde Philipsen. Was het toch niet beter geweest de kaart Merlier te trekken? Had leider van der Poel dat niet gezegd s’morgens? Nacer Bouhanni werd in ieder geval derde en is de snelste Fransman tot nu toe. Arnaud Démare blijft voorlopig in de luwte.

Tim Merlier werd nog zevende, Wout van Aert achste.

Geplaatst op: 01 juli 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen