Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.

Pim Ronhaar wereldkampioen U23

De beloften U23 mochten als eerste het veld in en het strand op tijdens dit WK in Oostende. De strandpassage was meedogenloos. De Belgen en Nederlanders gingen met elkaar in de clinch en lieten niets voor de andere landen.

Halfweg had schaduwfavoriet Pim Ronhaar een gat geslagen dat hij seconde voor seconde uitbouwde. Uittredend wereldkampioen Ryan Kamp had aanvankelijk alle moeite om in de wedstrijd te komen maar kon uiteindelijk bij de achtervolgers op Ronhaar aansluiten.

Bij de Belgen was er de aangenaam verrassende Emiel Verstrynge (brons bij de junioren vorig jaar) die ondanks een slechte start in de voorlaatste ronde zelfs even naar de tweede plaats oprukte. Verder reed Timo Kielich de hele wedstrijd in de spits maar kon hij niet beantwoorden aan de uitval van de nieuwe wereldkampioen. Ryan Kamp was Kielich en Verstrynge op de hippodroom te vlug af voor zilver.

Geplaatst op: 30 januari 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen