Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.

Primoz Roglic domineert tijdrit op OS

Niet Filippo Ganna noch Wout van Aert, de gedoodverfde favorieten, voor goud, wel Primoz Roglic. De Sloveen moest enkele weken geleden wonden likken na zijn opgave in de Tour maar had zich daarna blijkbaar volledig gefocust op deze tijdrit. Halfweg ging het nog gelijk op. De besten zaten daar nog binnen een tiental seconden van elkaar.

Maar kort daarna hanteerde Roglic de moker en het verschil met de rest liep snel op. Hij had er zin in want aan de finish moest men hem te kennen geven dat de wedstrijd voorbij was.

Tom Dumoulin was de beste van een trosje renners dat dicht bij elkaar zat. Hij volgde op 1 minuut van Roglic maar had zelf drie seconden voor op Rohan Dennis, die op zijn beurt 40 honderdsten overhield op Stefan Küng. Fillipo Ganna volgde nog eens 2 seconden verderop. Wout van Aert kwam op 1:41 min te staan.

Alweer een topprestatie van van Aert. Behalve Küng reed niemand voor hem de Tour, bovendien zal het na afgelopen weken wel een beetje op geweest zijn. Remco Evenepoel moet verder verbeteren, 2021 wordt misschien een beetje een verloren jaar maar hierdoor wordt hij wellicht alleen maar sterker.

Geplaatst op: 28 juli 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen