Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Just Russel is een Belgische startup in gepersonaliseerde honden- en kattenvoeding. Ieder dier is uniek en heeft andere noden. Aan de hand van het ras, leeftijd, geslacht, conditie en activiteit stelt Just Russel een voedingsplan samen op maat van jouw hond of kat.

Primoz Roglic eindwinnaar in Baskenland

Primoz Roglic heeft de Ronde van het Baskenland op zijn palmares bijgeschreven. Wat moest gebeuren, gebeurde vandaag. Roglic zette de tegenstand danig onder druk en die begaf. UAE trok aanvankelijk nog de kaart McNulty met Pogacar in steun maar de gele trui moest laten begaan op een van de vele hellingen en dit met nog 50 km te gaan.

Eens verlost van zijn status als knecht was Tadej Pogacar nog dicht in de buurt van de koplopers maar hij kreeg een klad vermoeide en pokerende kompanen in het zog waardoor hij nooit meer terug vooraan kwam.

Enkel David Gaudu en aanvankelijk Hugh Carthy bleven vandaag bij Roglic aansluiten. David Gaudu mocht ritwinst pakken met goedkeuring van de eindwinnaar, Carthy was dan al gelost. Alejandro Valverde werd derde. In het eindklassement ging Roglic ploegmaat Vingegaard en Pogacar vooraf.

Mauri Vansevenant knokte zich naar een tiende plaats in de rit, maar kon niet meer de stap maken naar de top tien in de einduitslag. Toch vertrekt hij met grote onderscheiding uit deze slopende zesdaagse.

Geplaatst op: 10 april 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen