Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Just Russel is een Belgische startup in gepersonaliseerde honden- en kattenvoeding. Ieder dier is uniek en heeft andere noden. Aan de hand van het ras, leeftijd, geslacht, conditie en activiteit stelt Just Russel een voedingsplan samen op maat van jouw hond of kat.

Remco Evenepoel wint Ronde van Denemarken

Hij kwam om mee te rijden maar de jongeling is moeilijk in te tomen. Dylan Groenewegen was succesvol in de eerste rit eerder deze week, ex-wereldkampioen Mads Pedersen nam rit twee voor zijn rekening. In de derde rit legde Evenepoel de basis voor zijn eindoverwinning.

Ondanks het feit dat hij in een afdaling rechtdoor ging overklaste hij later de rest en won met meer dan anderhalve minuut voorsprong. De dag voor de afsluitende tijdrit in Frederiksberg won Joyce Colin.

Op de laatste dag zelf zette Evenepoel de puntjes op de i. Hij bleef over een afstand van 10.8km Søren Kragh Andersen 1 seconde voor. In de eindafrekening gingen Mads Pedersen en Mike Teunissen mee het podium op.

Geplaatst op: 14 augustus 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen