Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Scarlet is een telecombedrijf dat telefonie, digitale televisie, internet en GSM-diensten aanbiedt.

Roglic onstuitbaar op Lagos de Covadonga

Wie zou proberen weg te komen bij Primoz Roglic vandaag? Egan Bernal probeerde het met 60 km te gaan en kreeg de Sloveen in persoon mee, de rest paste. Leider Eiking ging onderuit en moest verdere ambities opbergen.

Bernal en Roglic stoomden samen door richting Lagos de Covadonga en begonnen met anderhalve minuut voorsprong aan de slotklim waar het steeds duidelijker werd dat de Colombiaan steeds meer moeite kreeg het tempo van de topfavoriet bij te benen. Met 7 km te gaan moest hij dan ook laten lopen en de Vuelta leek in de beslissende plooi te vallen. Roglic was alleen en onder stoom.

Achter hem was het wachten op een tegenaanval van López, diens ploegmaat Mas bleek niet bij machte ook maar iets zinvol te ondernemen. Even probeerde Mas maar de onderneming was een kort leven beschoren. Bernal werd nog ingelopen en uiteindelijk won Sepp Kuss op anderhalve minuut de sprint om plek twee voor López, Yates, Haig, Mas, Bernal en Mäder.

Geplaatst op: 01 september 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen