Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.

Roglic wint in Valdepeñas de Jaén

Het scheelde niet veel of Magnus Cort kon nog een ritzege bijschrijven in deze Vuelta. Als laatste overlevende van een vlucht met aanvankelijk ook Harm Vanhoucke en Edward Planckaert erbij werd hij op een paar honderd meter op de steile slotklim bijgehaald door de favorieten.

Cort was op 15km van het einde op de beklimming van de Puerto de Locubin weggereden bij zijn laatste metgezellen en had een kleine halve minuut op het peloton boven. In de afdaling leek hij zelf even weg te kunnen lopen maar de sprint van de favorieten naar de voet van de slotklim nekte hem.

Mas viel aan maar wachtte even af toen Roglic hem remonteerde. Uiteindelijk was het toch de Spanjaard die aanzette voor de laatste jump, Cort achterliet maar door Roglic na de laatste bocht voorbijgereden werd. De twee beste renners in deze Vuelta dus op 1 en 2 vandaag, López werd derde.

Geplaatst op: 25 augustus 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen