Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
The Ghentist

Ronde van Lombardije voor Tadej Pogacar

Tadej Pogacar gaat verder met het aanvullen van zijn reeds rijkelijk gevuld palmares. De afgelopen week nog niet aan het feest in Italïe reserveerde hij gewoon de hoofdschotel voor zichzelf. Op de Passo di Ganda, laatste grote klim van de dag, was het na kopwerk van Tiesj Benoot Vincenzo Nibali die aanzette. Pogacar reageerde en viel vooraan snel alleen ondanks weerwerk van Romain Bardet.

Remco Evenepoel was daar al afgehaakt. Waar het er even naar uitzag dat de Sloveen solo naar Bergamo zou rijden, was dat zonder Fausto Masnada gerekend. De Italiaan die tot dan toe toch wel een deel van het werk gedaan had in de achtervolging, overbrugde met vijftien kilometer te gaan de kloof naar Pogacar. Die kon hem in de sprint vlot afhouden en won zijn tweede monument dit jaar.

In de achtervolgende groep troffen we oa Roglic, Alaphillipe, Adam Yates, Woods, Bardet, Valverde en Gaudu. Maar niemand wou de kastanjes uit het vuur halen. Yates won het sprintje voor plek drie.

Geplaatst op: 09 oktober 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen