Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.

Simon Yates wint op Alpe di Mera

Geen kans voor de vluchters, waaronder Quinten Hermans, vandaag. Die werden bij aanvang van de slotklim naar Alpe di Mera ingerekend. Deceuninck-Quickstep leidde met Serry en Knox de debatten. Toen die laatste met zeven kilometer voor de boeg paste ging Joāo Almedia meteen door.

Simon Yates, op vinkenslag, wachtte niet lang en ging mee met de Portugees. Even later gevolgd door Vlasov, Caruso en Bennett. Bernal bleef in het spoor van Castoviejo en Martinez, en die reden hun ziel uit het lijf voor de roze trui. Vooral Martinez was van goudwaarde vandaag voor zijn kopman. Zonder steun had de rekening veel hoger opgelopen voor de Colombiaan.

Vooraan reed Simon Yates weg, in de achtergrond kwamen Martinez en Bernal terug aansluiten bij de anderen. Bernal voerde daarna de forcing op en enkel Almeida kon nog aansluiten. Die laatste speelde in de laatste kilometer ridder of mis, loste Bernal opnieuw maar kwam 10 seconden te kort op Yates.

Bernal verloor 28 seconden. Ook Caruso beperkte meer dan de schade met 4 seconden op de leider in het klassement. Wordt het nog spannend morgen?

Geplaatst op: 28 mei 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen