Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Al sinds 1995 is Bodyenfitshop.nl werkzaam op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten.

Stefan Küng verlengt Europese titel

Over een tijdrit hoef je meestal niet lang uit te wijden of het zou over die enkele historische chronoraces moeten gaan. De uitslag vertaalt de waardeverhoudingen en die lagen vandaag in het voordeel van Stefan Küng die thuisrijder en te kloppen man Filipo Ganna voorbleef. Ganna, toch te veel gegeven in de team relay gisteren?

Remco Evenepoel had vooraf aan Yves Lampaert beloofd Europees kampioen te worden zodat de Belgische kampioen ook nog aan het WK zou kunnen deelnemen maar die belofte kon hij niet waarmaken. Desondanks leek de jongeman meer dan tevreden met brons, ook rekening houdend met de stevige concurrentie die hij achter zich wist te houden. Rune Herregodts loste met een dertiende plaats de verwachtingen in.

Bij de beloften ging de titel naar Johan Price-Pejtersen (DEN) voor Søren Waerenskjold (NO) en Daan Hoole (NL). Lennert Van Eetveld werd negende, Arno Claeys zevenentwintigste.

Geplaatst op: 09 september 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen