Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Scarlet is een telecombedrijf dat telefonie, digitale televisie, internet en GSM-diensten aanbiedt.

Tadej Pogacar voor Roglic in Ermualde-Laudio

De steile eindklim met passages tot 20% was vandaag het ideale decor voor een nieuw Sloveens duel. Tadej Pogacar had verschillende tempoversnellingen in huis maar Primoz Roglic gaf geen kik. In de laatste dalende meters kon Pogacar handig voorbij zijn opponent en stelde de zege veilig.

Valverde, vroeger had hij op zulke aankomst nooit verloren, moest laten begaan en werd derde, en zo zat tussen elke podiumtrede ongeveer negen jaar leeftijdsverschil vandaag.

Mauri Vansevenant toonde weer zijn capaciteiten, soms verdenk je hem van overmoed maar hij wist weer stand te houden bij de besten. Goed mee in het begin van de slotklim, strandde hij op de negende plaats. Hij sluipt ook de top tien binnen van het algemene klassement waar Pogacar nu tot op 20 seconden komt van leider Roglic. Ook Ilan Van Wilder deed het weer uitstekend op plaats 17. Krijgen we met Evenepoel erbij dan toch eens een rondegeneratie in België?

Geplaatst op: 07 april 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen