Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.

Tadej Pogacar wint Luik-Bastenaken-Luik

Ineos-Grenadiers namen het voortouw op de Côte de La Redoute, een kleine groep vroegere vluchters reden nog net voor. Julian Alaphillipe liet zich daar verrassen of kon niet beter. Het tweede groepje waarin hij was verzeild was kwam wel weer terug.

Op de Côte des Forges trokken Geoghean Hart en Adam Yates hard door en vormden zo een kopgroepje, alweer zonder de wereldkampioen. Richard Carapaz buitte het Ineos overwicht uit om het hazenpad te kiezen solo richting Roche-aux-Faucons waar hij als eerste de beklimming aanvatte. De Ecuadoriaan kwam zichzelf echter tegen en Ineos was plots uit beeld. Davide Formolo haalde Carapaz terug en keerde de wedstrijd in het voordeel van UAE.

Boven op Roche-aux-Faucons waren Alaphillipe, Pogacar, Woods, Gaudu en jawel Valverde alleen over. Een vijfde zege voor de Spanjaard of een eerste voor één van de andere mannen? De voorsprong was niet groot maar achteraan waren wel wat renners om te storen in het achtervolgingswerk.

Valverde kreeg in de finale de kop opgedrongen, Alaphillipe kwam uit vierde positie over de rest maar Pogacar had zich in het wiel van de Fransman genesteld en passeerde op het gepaste moment. Tiesj Benoot kwam in de laatste kilometers sterk opzetten in het gezelschap van Bauke Mollema en werd zevende.

Geplaatst op: 25 april 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen