Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Thomas Pidcock olympisch kampioen mountainbike

Ternauwernood gekwalificeerd voor Tokio en daarna onzeker door een sleutelbeenbreuk vroeg in juni maar Tom Pidcock blijft een fenomeen. Na een paar versnellingen van de jonge Brit hield enkel nog Mathias Flueckiger zich in zijn buurt op, maar Pidcock kon steeds verder weglopen.

De Spanjaard David Serrano Valero reed een sterk slot en hield Nino Schurter van een 4de olympisch podium. Na brons in 2008, zilver in 2012 en goud in Rio moest de Zwitser genoegen nemen met de vierde plek. Milan Vader veroverde voor Nederland de 10de, Jens Schuermans voor België de 18de plek.

Voor Mathieu van der Poel werd de wedstrijd een klein drama. De topfavoriet die reeds lang zijn zinnen had gezet op Tokio ging vroeg in de race over kop tijdens een sprong van de Sakura Drop. Na de wedstrijd ontstond polemiek omdat op die plek tijdens de trainingen steeds een houten constructie (plank) zou gelegen hebben die de keuze liet tussen springen of afrijden. Niettemin was het parcours voor alle deelnemers hetzelfde, ook in het Nederlandse kamp werd geopperd dat van der Poel wel op de wijziging gewezen was.

Geplaatst op: 26 juli 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen