Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.

Tom Pidcock wint Brabantse Pijl

Tom Pidcock sprong op de Hertstraat met een kleine veertig kilometer te gaan weg bij het peloton. Trentin en van Aert volgden en maakten de oversteek mee naar een kopgroep met oa Teuns, Cosnefroy en Cavagna.

Matteo Trentin nam even later wat voorsprong en bleef een tijdje met kleine voorsprong rondrijden. De Italiaan ging solo de laatste ronde van 21 kilometer in. Opnieuw op de Hertstraat nam Pidcock alweer het initiatief en reed met van Aert het gat met Trentin dicht.

De drie vooraan vonden elkaar en ondanks een tegenstoot van Dylan Teuns en Benoît Cosnefroy hadden ze met vijf kilometer te gaan een geruststellende voorsprong. In de laatste kilometer waagde Cosnefroy nog eens de sprong naar voren maar strandde.

Wout van Aert zette de sprint in vanuit derde positie, Trentin liet begaan maar het was Tom Pidcock die over de beste benen beschikte vandaag. Hij remonteerde van Aert schijnbaar moeiteloos. Dylan Teuns werd zesde.

Geplaatst op: 14 april 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen