Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.

Tweede ritzege voor Mohoric in Libourne

Laatste kans voor wie nog een rit wou scoren in deze Tour maar de winnaar werd iemand die reeds eerder gewonnen had deze ronde. Matej Mohoric, nog onder de indruk van het politiebezoek in het hotel van zijn team Bahrein-Victorious ontliep in de finale de rest van een vluchtersgroep waar daarvoor hard gebikkeld werd om weg te geraken.

Hij deed dat op een bijwijlen onmogelijk zware versnelling aan een gemiddelde van rond de 47km/u. In de achtervolgende groep ook Brent Van Moer die in de finale reeds vroeg moest laten lopen. Bleven nog twee landgenoten: Jasper Stuyven (10de) en Edward Theuns (6de) die samen met Bernard met drie ploegmaats vertegenwoordigd waren maar daar geen profijt konden uit trekken. Dat bleek vooral Stuyven na de aankomst zwaar te frustreren. Christophe Laporte en Casper Pedersen sprongen in de slotfase nog weg richting podium.

Geplaatst op: 16 juli 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen