Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Tweede zege Philipsen in Albacete

Jasper Philipsen haalde na voortreffelijk voorbereidend werk van zijn ploeg zijn tweede ritzege binnen. Hij zette van iets te vroeg aan maar weerstond aan de opkomende Jakobsen, die zijn groene trui daardoor alweer moest afstaan. Alberto Dainese werd derde, Piet Allegaert vijfde en Jordi Meeus zevende.

Een trio Spaanse avonturiers bestaande uit Pelayo Sanchez, Oier Lazkano en Xabier Mikel Azparren zette vandaag een lange vlucht op zonder succes.

Op 11 km van het einde, na het inlopen van de vluchters, vond een massale valpartij plaats met als belangrijkste slachtoffers Mikel Nieve, Romain Bardet en Rein Taraamäe die daardoor zijn rode leiderstrui moest afstaan aan Kenny Elissonde. Bardet liep meer dan 12 minuten na het peloton binnen en kan een goed klassement vergeten.

Geplaatst op: 18 augustus 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen