Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Al sinds 1995 is Bodyenfitshop.nl werkzaam op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten.

Van der Poel buigt maar barst niet

Rit vijf van deze Tirreno-Adriatico zorgde voor een zelden gezien slagveld. Op 55 km van het eind sprong Mathieu van der Poel weg en vergaarde tot 3 minuten voorsprong. In de achtergrond viel favoriet na favoriet vooraan weg: oa Bernal, Higuita, Landa en Quintana waren kind van de rekening. Toen Pogacar zijn duivels ontbond moest ook van Aert passen. Geen Belgische eindzege dit jaar dus.

De voorsprong van van der Poel begon in het zicht van de laatste beklimming in Castelfidardo gestaag terug te lopen onder het beukwerk van de frissere Pogacar. Er ontspon zich een ware thriller waarbij het steeds leek dat de Tourwinnaar nog kon aansluiten bij een leeg gereden van der Poel. Hij kwam finaal 10 seconden te kort.

Wout van Aert knokte alweer voor wat hij waard was en werd derde. Tadej Pogacar lijkt nu wel op weg naar de eindzege met meer dan 1 minuut voorsprong. Ook Tim Wellens (7) en Greg van Avermaet (14) kenden een sterke dag, Wellens klimt naar de zesde plaats in het algemeen klassement.

Geplaatst op: 14 maart 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen