Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.

Van der Poel naar vierde wereldtitel

En dan was er het langverwachte moment. Van der Poel nam de snelste start, geremonteerd door van Aert op de brug voor de duik naar het strand. Na één ronde waren ze alleen.

Wout van Aert zette druk bij het verlaten van het strand, nam enkele seconden en van der Poel kwam ten val op de hippodroom. Hij had een ronde nodig om van Aert bij te halen die een lekke band had. De rollen waren omgedraaid nadat van Aert 18 seconden voorsprong had verzameld.

Van Aert leek in ronde vijf terug te komen na het strand maar verloor zijn bonus terug op de brug. De wedstrijd was gelopen, van der Poel liep op kousenvoeten verder weg, reed veel sterker de brug op, van Aert vocht niet meer terug. Dat gaf hij nadien ruiterlijk toe. Pech is blijkbaar dikwijls de onderscheidende factor tussen beiden.

In de achtergrond ontspon zich een strijd voor brons tussen Toon Aerts en een sterk oprukkende Tom Pidcock. Strijd die Aerts voor zich kon beslechten.

Geplaatst op: 31 januari 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen