Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.

Van der Poel toch klaar voor WK en Parijs-Roubaix?

Mathieu van der Poel won de Antwerp Port Epic/Schaal Sels en bewees dat het met die rug kennelijk wel goed zit. Geen einde seizoen dus en wellicht gewoon aan de start van het WK en Roubaix. Hij versloeg Taco van der Hoorn in een sprint met twee.

In Fourmies mochten de ‘sprinters op zoek naar betere tijden’ vol aan de bak. Elia Viviani won voor Pascal Ackermann en Fernando Gaviria.

Eli Iserbyt en Denise Betsema waren de laureaten van de Ethias Cross in Lokeren.

Christophe Laporte, volgend jaar naast Wout van Aert, was de beste in de Grand Prix de Wallonie. Hij bleef op de Citadel van Namen Warren Barguil en Tosh van der Sande voor.

Leah Thomas won de Cycliste Féminin International de l’Ardèche een zevendaagse rittenwedstrijd. Dagzeges waren er voor Arlenis Sierra, Leah Thomas zelf, Chloe Hosking, Ruth Winder, Marta Bastianelli, Teniel Campbel en Lucinda Brand.

In Koolskamp mocht Jasper Philipsen het Kampioenschap van Vlaanderen voor zich opeisen. Hij versloeg Dylan Groenewegen en Martin Laas.

Geplaatst op: 18 september 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen