Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Al sinds 1995 is Bodyenfitshop.nl werkzaam op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten.

Van der Poel wint in Baal

Quinten Hermans toont zich een van de beste starters de laatste weken, ook voor hem geldt dat hij dit meestal niet de hele wedstrijd kan doortrekken. De slecht gestarte Tom Pidcock daarentegen nam heel snel zijn plek vooraan in. De rest was meteen gewaarschuwd.

Halfweg had zich een vijftal koplopers los gemaakt: van Aert, van der Poel, Iserbyt (ondanks blessure), Pidcock en Vanthourenhout. Van der Poel leek niet de beste indruk te maken maar dat bleek maar schijn. Hij liet het initiatief eerst aan de anderen (vooral Pidcock en daarna van Aert) maar demarreerde in ronde vijf uiteindelijk weg van de rest. Pidcock leek even nog dicht te kunnen blijven.

Het was echter Wout van Aert die doorschoof naar de tweede plaats nadat hij aanvankelijk niet reageerde op de uitval van van der Poel. Hij kwam enkele seconden te kort na een cross waar je niet echt staat kon maken op hem. Tom Pidcock werd derde.

Geplaatst op: 01 januari 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen