Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.

Van Vleuten tien jaar na eerste zege

Annemiek van Vleuten probeerde bij verschillende gelegenheden de wedstrijd hard te maken maar het duurde tot de Paterberg voor ze een beslissende kloof kon slaan, alhoewel ze halfweg de beklimming zelfs even moest grabbelen naar de dranghekken.

Daarna zag een klein groepje met oa wereldkampioene Van der Breggen, Borghini, Brown, Brennauer, Vollering en Ludwig de Nederlandse langzaam verder weg lopen. Brennauer en Brown legden beslag op de ereplaatsen.

Lotte Kopecky kende net als in de Strade Bianche op een cruciaal moment pech: bij aanvang van de Oude Kwaremont stond ze te voet en klom dan maar op de fiets van Soraya Paladin. Ze kwam nog sterk terug maar te laat om nog vooraan te geraken.

Geplaatst op: 04 april 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen