Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Vos en Pidcock winnen in Rucphen

Denise Betsema kon druk zetten wat ze wou op de snelle omloop in Rucphen, van de twee grote motoren Lucinda Brand en Marianne Vos kwam ze niet los. Vos was de hele tijd attent vooraan en weerstond aan een sterke slotfase van Brand.

Alhoewel ze het net voor het opdraaien van de rechte lijn nog even moeilijk had om weer in het klikpedaal te geraken, liet ze de wereldkampioene kansloos in de sprint. Betsema werd toch nog derde.

Bij de mannen was het uitkijken naar Tom Pidcock. Die moest in ieder geval eerst behoorlijk wat plaatsen opschuiven om helemaal vooraan te komen.

In de slotfase leek de jonge Brit in de tang bij ploegmaats Iserbyt en Vanthourenhout. Maar op het eind van de laatste ronde passeerde hij eerst fluks Vanthourenhout en verraste Iserbyt compleet bij de laatste passage over de balken. Eerste wereldbekerzege voor Pidcock en dat maakt hem meteen topfavoriet voor Namen.

Geplaatst op: 19 december 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen