Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Winst Brand en van Aert in Dendermonde

Lucinda Brand domineerde bij de dames elite alweer het gebeuren. Alhoewel Clara Honsinger in de slotfase nog sterk kwam opzetten. Denise Betsema (3de) moet de laatste tijd vooral met ereplaatsen tevreden zijn.

Wout van Aert moest weer optornen tegen Mathieu van der Poel. Het leek een duel op het scherp van de snee te gaan worden nadat Toon Aerts aanvankelijk de snelste start genomen had.

Voor van der Poel was deze cross echter nog te lang. Ronde vijf zag van Aert langzaam afstand nemen van de concurrentie. Van der Poel zat wel gebeiteld op plek twee.

Als van Aert en van der Poel meerijden dan lijkt Toon Aerts dikwijls ‘best-of-the-rest’, derde was het hoogst haalbare al hield hij vooraan lang stand. Eli Iserbyt (9de) lijkt toch wat meer last van loden benen te hebben als hij naast de absolute toppers het veld induikt. Supertalent Tom Pidcock had in een interview met De Morgen zoals altijd veel vertrouwen. Meer dan een achtste plek zat er in Dendermonde niet in.

Geplaatst op: 27 december 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen