Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.

Winst Romain Bardet op Pico Villuercas

Bardet maakte deel van een grote vluchtersgroep maar wachtte zijn kans af en kwam pas in de laatste kilometers mee vooraan bij zijn landgenoot Nicolas Prodhomme die alleen aan de slotklim naar Pico Villuercas was begonnen. De Fransman van Team DSM had onderweg al voldoende punten verzameld om de bergtrui van Damiano Caruso af te snoepen.

Bardet reed daarna ongehinderd door naar ritwinst. Jesús Herrada en Jay Vine, eerder flink getuimeld na een botsing met de eigen volgwagen werden nummer twee en drie. Bij de favorieten beproefde Miguel Angel López zijn geluk maar Roglic beperkte de winst van de Colombiaan tot luttele 4 seconden.

Sep Vanmarcke, ook in de vluchtersgroep, kwam voor de eigenlijke finale mee in de kop van de wedstrijd met Prodhome en Navarro maar moest afhaken na een schuiver in een bocht.

Geplaatst op: 28 augustus 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen