Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Lucinda Brand pakt eindelijk wereldtitel

Alvarado was best weg maar ging kort daarna onderuit, Sanne Cant kon niet ontwijken. Het was Denise Betsema die zoals steeds een snelle start maakte, Brand was op achtervolgen aangewezen, Worst was derde na één ronde.

Halfweg, na een nieuwe passage over het strand konden Brand en Worst aansluiten bij Betsema. De Texelse kreeg alweer haar te verwachten terugval, had ze immers nog tien seconden bij de laatste doorkomst aan de finish. Worst viel in de volgende zandstrook maar kon een ronde later weer aansluiten. Worst bleek telkens de sterkste in de afdaling richting strand.

Denise Betsema verloor vooraan voeling na de laatste keer strand. Op de hippodroom leek Annemarie Worst de race naar zich te kunnen toe trekken maar ze viel op het moment dat Brand in een bocht tussendoor kwam. Betsema werd derde, wanneer leert deze vrouw zich eens te bedwingen in het begin van een wedstrijd? Ceylin Alvarado werd zesde nadat ze nooit meer in de race kwam, Sanne Cant achtste.

Geplaatst op: 30 januari 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen