Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
De bekendste naam onder bewuste consumenten met een aanbod dat zijn pluimen op het internet reeds verdiend heeft: uw garantie voor een geslaagd partnership!

Wout van Aert triomfeert in Malaucène

Van Aert nam tijdens de tweede beklimming van de Mont Ventoux afscheid van zijn medevluchters. Kenny Elissonde was even vooruit maar de Belgische kampioen counterde. Bauke Mollema en Julian Alaphillipe probeerden ook maar slaagden niet. Elissonde volgde van Aert nog even maar tevergeefs.

Achter hem reed Michal Kwiatkowski hoog tempo maar Richard Carapaz kon toen de Pool opzij ging niet profiteren. Integendeel toen Jonas Vingegaard demarreerde moest hij passen. Iets wat even verder ook Tadej Pogacar moest doen. De Sloveen toonde voor het eerst zwakte. Vingegaard kwam, als beste van het groepje favorieten, solo over de top in achtervolging op Mollema en Elissonde die nog net voorlagen. Pogacar verloor daar een 40tal seconden.

De etappe eindigde echter 20 km verder in Malaucène. Van Aert kon al zijn dalerskwaliteiten uitspelen in die lange afdaling en gaf niks meer toe op de achtervolgers. Pogacar had meer dan goede hulp van Carapaz en Uran om Vingegaard terug te pakken in de laatste kilometers. Elissonde mocht tweede worden van Mollema.

Geplaatst op: 07 juli 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen