Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.

Wout van Aert wint Tour of Britain

Hij wou het eindklassement wel winnen maar dat moest dan wel vlot lukken. Wout van Aert was net terug van stage en rust na de OS en domineerde de Tour of Britain. Vier (4!) ritzeges en het eindklassement. De topfavoriet voor het WK is gekend.

Niet dat het zonder slag of stoot ging. De steeds sterker presterende Ethan Hayter zorgde voor de nodige tegenstand, won een rit en verloor slechts op de laatste dag zijn leiderstrui. Ineos won de ploegentijdrit en Robin Carpenter was de vrijbuiter van dienst op dag twee. Een andere vrijbuiter was succesrijk op de voorlaatste dag. Yves Lampaert mocht nog eens juichen en lijkt ook klaar voor een rol op het WK.

Maar het mooiste moment was toch de zege van van Aert op Great Orme waar hij op een steile aankomst specialist Alaphillipe versloeg.

Geplaatst op: 12 september 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen