Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Suprabazar, je vindt er alles

Wout van Aert zonder tegenstand op BK

Gesloten eerste ronde op dit Belgisch kampioenschap. Mede favorieten Michael Vanthourenhout en Eli Iserbyt verloren heel wat posities bij een oponthoud. Van Aert schoof ondertussen naar voren, Vanthourenhout begon aan een lange achtervolging, Iserbyt gaf halfweg op.

Ploegmaat van de twee voornoemde pechvogels, Laurens Sweeck, sleurde ondertussen aan de kop en kon een kleine voorsprong verwerven. Wout van Aert had echter weinig moeite vooraan aan te sluiten en langzamerhand weg te lopen bij de uitredende kampioen. We waren geen twee ronden ver.

Michael Vanthourenhout kon na vijf ronden aansluiten bij Laurens Sweeck die ondertussen ook het gezelschap had gekregen van Toon Aerts. Sweeck moest even verder laten begaan. De twee anderen gingen voor de resterende podiumplaatsen. Toon Aerts kon in de voorlaatste ronde Vanthourenhout afschudden. De West-Vlaming had verder kunnen komen in dit kampioenschap maar het lot was hem niet gunstig gezind.

Geplaatst op: 10 januari 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen