Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.

Zoe Backstedt wereldkampioen junioren

Backstedt ging met dertig kilometer te gaan op stap met de Amerikaanse Kaia Schmid die ze een paar keer probeerde af te schudden zonder resultaat. Schmid peddelde gezwind mee over de hellingen en leek in de slotronde ook de friste. Ze ondernam echter niks en moest op het einde in de Britse haar meerdere erkennen.

Achter hen werd de wedstrijd gecontroleerd door de Britse dames en was niemand in staat het verschil te maken. Een aanvankelijk kleine voorsprong liep in de finale op naar meer dan anderhalve minuut. De Duitse Linda Riedman won de sprint van een klein groepje voor brons. Marith Vanhove deed ook een gooi naar die medaille maar moest laten begaan. Zevende is echter meer dan hoopgevend voor de toekomst.

Geplaatst op: 25 september 2021

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen