Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Emiel Verstrynge Belgisch kampioen U23

Emiel Verstrynge nam de wedstrijd vroeg in handen, kort gevolgd door Jente Michels. Joran Wyseure, de verrassing van Gullegem, kwam na een sterke achtervolging bij dat duo aansluiten.

Wyseure had zich blijkbaar wat overschat en moest even later weer enkele seconden toestaan. Jente Michels nam het initiatief en bracht ook even Verstrynge in verlegenheid maar die pareerde. Michels deed er alles aan om Verstrynge overboord te gooien maar bij de laatste passage over het strand nam die de maat van zijn tegenstander. Joran Wyseure hield zijn derde stek vast.

Thibau Nys kwam na een tot dan kleurloze wedstrijd ten val en verliet gedesillusioneerd de wedstrijd. Gevreesd wordt voor een nieuwe sleutelbeenbreuk en een kruis over het WK.

Geplaatst op: 09 januari 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen