Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Italiaanse beloften winnen testevent mixed relay

Italië, niet favoriet België, mocht zich tot winnaar kronen van dit testevent waar op voorhand niet al te veel animo voor was. Daan Soete nam in de eerste ronde vlug de leiding en gaf die niet meer af. Kiona Crabbé en Alicia Franck verloren echter te veel tijd op de concurrentie. Niels Vandeputte kon nog naar de derde plek toe.

Italië, gestart met enkel beloften, haalde het voor de Verenigde Staten. Een wat vreemd gebeuren waarin elite-renner Michael Boros in de tweede ronde uitkwam tegen Kiona Crabbé en er nooit echt goede waardeverhoudingen waren tussen de renners.

Leuk voor één keer als opwarming maar dit initiatief zal op deze manier maar een kort leven beschoren zijn. Zeker als het dag voor de andere wedstrijden moet doorgaan.

Geplaatst op: 28 januari 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen