Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Jan Christen verrassend wereldkampioen junioren

Aaron Dockx was kandidaat voor een medaille maar David Haverdings was de topfavoriet. Haverdings werd echter vroeg in de wedstrijd uitgeschakeld na een val, hij kwam nooit meer vooraan in de wedstrijd. Europees kampioen Dockx trok de wedstrijd naar zich toe maar moest twee sterken knapen naast zich dulden: de Brit Nathan Smith en de Zwitser Jan Christen.

De drie losten elkaar van geen vin, Dockx dwong één van de twee wel dikwijls de koppositie op. Jan Christen probeerde kort voor de finish nog te verrassen zonder resultaat. Een sprint met drie zou uitsluitsel brengen. Sprint die van te ver ingezet werd door Dockx en dat liet Jan Christen niet liggen. Dockx zelf kon nog net Smith van zilver houden.

Het was van 1998 Middelfart geleden dat nog eens een Zwitserse junior wereldkampioen werd en Jan Christen had dit seizoen nog geen overtuigende prestaties geleverd. Wellicht vond hij een parcours op maat.

Geplaatst op: 30 januari 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen