Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Joran Wyseure wereldkampioen beloften

Joran Wyseure trok in de tweede ronde in de aanval en zette de rest van de Belgische ploeg meteen in een zetel. De Nederlanders moesten aan de bak en probeerden om beurt het gat te dichten. Emiel Verstrynge, zichtbaar met superbenen, moest slechts volgen en Thibau Nys kon zich na een halfuur definitief bij de dichtste achtervolgers voegen.

Noch ex-wereldkampioen Ryan Kamp, noch uittredend wereldkampioen Pim Ronhaar alsook revelatie van de jongste weken Mees Hendrikx konden naar Wyseure. Verstrynge probeerde dat met anderhalve ronde te gaan wel maar moest genoegen nemen met zilver.

Thibau Nys moest bijwijlen knokken om aan te sluiten maar nam aan de streep toch de maat van Mees Hendrikx en Cameron Mason.

Geplaatst op: 29 januari 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen