Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Sanne Cant dertiende keer Belgisch kampioen

Lotte Kopecky nam de snelste start in de hoop de rest te kunnen verstikken. Die tactiek leverde haar even een te verwaarlozen voorsprong op maar drie anderen kwamen aansluiten: Sanne Cant, Marion Norbert Ribberolle en Alicia Franck.

Daarna opende Sanne Cant haar jacht op een dertiende nationale titel in successie. Norbert Riberolle volgde nog voor even maar moest snel het hoofd buigen. Het zilver was voor haar weggelegd.

Kopecky kwam zo op de derde plek terecht maar werd spoedig bijgehaald door de vrouw waar weinigen nog rekening mee hielden: brons voor Laura Verdonschot.

Alicia Franck reeds vroeger vooraan weggevallen na pech kon toch nog Kopecky naar de vijfde plaats verwijzen. Het podium lag na een paar ronden vast, het was enkel nog uitzitten.

Bij de U23 was de titel voor Kiona Crabbé voor Julie Brouwers en Sterre Vervloet. Bij de clubs schoof dit podium een trapje omlaag en werd Suzanne Verhoeven kampioen. voor Crabbé en Brouwers;

Geplaatst op: 08 januari 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen